Beschrijving

Emiel Huisman betreedt opnieuw het podium van de Schoof. Na twee zeer geslaagde optredens in 2017 en 2018 is de succesvolle zanger klaar voor een derde uitvoering van zijn vocaal talent op eigen bodem. Dat zal zijn op zaterdag 18 april (aanvang 20.00 uur).  Huisman verzorgt een avond vol luister- en dansmuziek.

Voor Emiel is het altijd bijzonder om een ‘thuiswedstrijd ’te spelen. “Ik kijk er weer heel erg naar uit”, zegt hijzelf. Zijn optreden omvat een breed genre van populaire muziek uit de jaren 60, 70 en 80. De 63-jarige zanger heeft met zijn welluidende stem en sympathieke uitstraling grote bekendheid in de regio verworven. Toen hij twee jaar geleden in Kasteel Radboud zijn ‘Tribute to Frank Sinatra’ zong oogstte hij grote waardering bij de Nederlandse fans van The Voice, die speciaal voor hem naar Medemblik waren gekomen.

De bekendste nummers van deze legendarische Amerikaanse zanger maken ook nu weer deel uit van het uitgelezen repertoire dat Emiel Huisman in Wervershoof over het voetlicht zal brengen. Daarnaast vertolkt hij op geheel eigen, krachtige, wijze nog steeds aansprekende hits van Engelbert Humperdinck en Tom Jones. Nieuw in het zang-arsenaal van de  man uit Wervershoof zijn een aantal nummers van de wereldwijd nog steeds ongekend populaire Cliff Richard.

“Van en voor Wervershoof”, is het motto van Emiel Huisman, die erop rekent dat de belangstelling voor zijn optreden tot ver buiten het dorp uitstrekt. Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop à 5,00 euro te verkrijgen bij de Schoof en Knijn Inkt, Raadhuisplein 34 in Wervershoof. Op de avond van het optreden bedraagt de prijs voor een toegangsbewijs 7,50 euro. De zaal is geopend om 19.30 uur.

 

Launch Event