Beschrijving

Emiel & Divera!

 

De Schoof maakt zich op voor de derde keer dat Emiel & Divera komen optreden. Na de grote successen van de eerste twee keer, mocht een derde keer niet nog langer op zich laten wachten. Dit zal plaatsvinden op 26 mei om 15.00 uur.

 

De middag zal mooi opgebouwd worden, er wordt rustig begonnen met ballads, en naar mate de tijd verstrijkt wordt de muziek steeds dansbaarder, dus vergeet de dansschoenen niet mee te nemen. Emiel en Divera zullen zowel solo als in duetvorm nummers zingen.

 

Divera komt uit een muzikale familie, ze zong al in een kinderkoor, bespeelt meerdere instrumenten en heeft in vele bands gezongen. Jaren lang is de muziek vanwege de werkcarrière naar de achtergrond geraakt, maar de laatste jaren neemt muziek weer een grote rol in in haar leven. Ze heeft samengewerkt met o.a. Menno Bruin, Eric Lensink en Paco Diedhiou.

 

Voor Emiel is zingen al jaren lang een grote hobby, en hij pakt het sinds een paar jaar professioneel aan. Als inwoner van Wervershoof, komt hij dat natuurlijk in de Schoof doen. Hij heeft in het verleden al een “tribute to Frank Sinatra” in kasteel Radboud mogen doen. Met zijn mooie en krachtige stem weet hij ieder optreden tot een groot succes te maken.

 

Emiel en Divera hebben elkaar bij toeval tijdens zangles ontmoet, waarna ze samen een kerstshow hebben gedaan zijn ze elkaar gelukkig niet meer uit het oog verloren. Het zal een prachtige show worden met veel “Goud van Oud”.

 

Op zondag 26 mei komen ze samen naar de Schoof! Kaarten zijn (binnenkort) á €7,50 verkrijgbaar bij De Schoof, Beauty Salon Divera (van Bleiswijkstraat 68, 1601NC Enkhuizen) en bij Knijn inkt & entertainment (Raadhuisplein 34, 1693EA Wervershoof).

 

Zaal open: 14.30 uur.

Aanvang: 15.00 uur.

Tot: 17.00 uur.

Launch Event