Beschrijving

Kermispop in De Schoof

 

Dit jaar hebben wij wederom een geweldige line-up bij elkaar weten te krijgen voor Kermuzpop! Op de kermiszondag gaat de Schoof om 15.00 uur open voor iedereen die een gezellige kermisdag wil beleven.

Er staan allemaal regionale bands bij ons op het programma met als afsluiter de superformatie bestaande uit o.a. Niels van der Gulik, Jos Kolenberg, Bert Schipper en Joost Botman.

Programma Kermuzpop 2019   :

16.00 uur: Nader bekend te maken

17.00 uur: No Offense

18.30 uur: Soldaat

20.00 uur: Mad Lee

22.00 uur: Niels, Jos en Joost Electric band

 

Biografieën:

Niels, Jos, Joost ea Electric band:

Goede wijn behoeft geen krans….Niels en band komen weer naar de Schoof samen met hun muziek kompanen met weer een uniek  repertoire. Met Jos Kolenberg op gitaar, Auke Haaksma op bas en Richard Heijerman op drums. Vele oude popklassiekers zullen de revue passeren en de meerstemmige zang zal weer schallen vanaf het podium in de Schoof. Kom en geniet van een fantastische avond ouwe meuk!

Mad Lee:

Stel je voor je staat in een feestcafé. Maar dan met gitaar muziek. Ieder nummer is een meezinger en/ of meespringer. En nee, er staat geen DJ. Maar een 4 koppige band die het in zijn mars heeft om de tent compleet op z’n kop te zetten. “Dat is Mad Lee”

Het idee tot deze band kwam tot stand na het bezoeken van meerdere pop/ rock festivals. Alle bandleden hebben al geruime ervaring in het reguliere coverwerk en zagen het licht. Hoe mooi een solo van een gitarist ook is, of hoe heerlijk die drummer zijn eigen solo vindt, het merendeel van het publiek zit er eigenlijk niet op te wachten. En dat de bassist Gerrit-Jan Klaasenberg uit Suppelerveen is, boeit ook niemand.

Wij hebben de headliners van Pinkpop, Lowlands, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter, Rock am Ring en velen anderen bij elkaar gegrepen, op een hoop gegooid, uitgesorteerd, verkort en geven deze nu in een spetterende non-stop live show terug aan wie dat maar wilt! Geen geleuter, maar muziek!


Soldaat:

Band uit Hoogkarspel en omgeving met lekkere herkenbare muziek uit deze tijd. Covers van Pearl Jam, Kings of Leon en veel nummers in deze stijl zullen gebracht worden. Denk daarbij dan aan de charismatische uitstraling van zanger Rob Bijvoet en dan weet je dat het spektakel wordt.

No Offense:

Een alternatieve frisse jonge rockband uit West-Friesland. Ze zijn geinspireerd door oa Sum 41, Volbeat, Billy Talent en Royal Blood

Zang/Gitaar – Daan Appelman
Gitaar/Zang – Stef Scheffer
Bas/Zang – Diederik Schouten
Drums – Tom Smak

 

 

 

Launch Event