Beschrijving

Kermis 2018 in de Schoof:

Om te beginnen hebben we op de Kermis zondag vanaf 15.00 uur het jaarlijkse inmiddels bekende KERMUZPOP festival voor beginnende en gevorderde bands. Een waar spektakel wat je niet mag missen. Vanaf 21.30 treedt als van ouds de Niels van der Gulik Electric Band  op die er weer een fantastisch muzikaal spektakel van gaan maken.

Programma Kermuzpop 2018:

 

Sitting on Thorns:

Alternatieve Rockband uit de omgeving van Bovenkarspel. Spelen eigen werk en een aantal passende covers. De band bestaat uit: Silvian Groot – Gitaar en Zang; Frank Ruiter – Leadzang en bas; Swen Broersen – Gitaar en Frank Mol – Drums.

 

Mr Stone & the Black Dogs:
Een drie-mans rockband opgericht in 2015. In hun korte bestaan hebben ze al diverse podia beklommen met hun energieke muziek die sterk beïnvloedt is door de jaren 60 en 70.

Het dak gaat eraf om het zo maar even te zeggen.

 

Just Us:
Een band uit Hoorn. 6 Heel enthousiaste muzikanten die erg van muziek maken houden. Elkaar ontmoet tijdens de open dag op het OSG. Ze hebben al diverse optredens achter de rug oa JC Everland in Wognum, het OSG, Hoornse Stadsfeesten en open podium in Spierdijk.

Kratje Bier:
“Kratje Bier: drie mafkezen, bier en gitaren. Zo is het in 2015 begonnen, als een geintje natuurlijk. Het eerste optreden? Twee dingen: niet om over naar huis te schrijven en…oorbloedingen.

Naast een selectie aan covers speelt Kratje Bier voornamelijk eigen nummers. Kortom: “Geen optreden zonder Kratje Bier.”

 

Black, Brotherson, Lane:

Een drie-mans formatie bestaande uit Justin  Swart, Rick Laan en Kees Broersen met een eigentijds, verrassend repertoire. Een van hun eerste optredens in deze bezetting. We laten ons verrassen.

 

Soldaat:

Band uit Hoogkarspel en omgeving met lekkere herkenbare muziek uit deze tijd. Covers van Pearl Jam, Kings of Leon en veel nummers in deze stijl zullen gebracht worden. Denk daarbij dan aan de charismatische uitstraling van zanger Rob Bijvoet en dan weet je dat het spektakel wordt.

Sven Reus:

Met invloeden van Ed Sheeran, Ben Howard en Milow, kan de muziek van Sven Reus omschreven worden als een mix van pop en singer-songwriter.

Niels, Joost en Jos Electric Band:
Goede wijn behoeft geen krans….Niels en Joost die inmiddels zeer succesvol zijn met hun theaterprogramma “Sound of Silence” komen ook dit jaar weer naar de Schoof samen met hun muziek kompanen met weer een uniek  repertoire. Met Jos Kolenberg op gitaar, Auke Haaksma op bas en Richard Heijerman op drums. Vele oude popklassiekers zullen de revue passeren en de meerstemmige zang zal weer schallen vanaf het podium in de Schoof. Kom en geniet van een fantastische avond ouwe meuk!

Kermis maandag met Gerard Koedooder.
Op de kermis maandagmiddag hebben we voor jong en oud het gebruikelijke prijsklaverjassen en prijssjoelen om mooie prijzen, aanvang: 13.30. Om 18.00 weer gezellig nazitten met niemand minder dan Gerard Koedooder. We hebben Gerard  weer weten te strikken die op zijn eigen wijze herkenbare muziek gaat spelen. Van golden oldies, nederlandstalige meezingers en nog veel andere leuke muziek die hij uit zijn accordeon weet te toveren. Dat wil je toch niet missen.

Launch Event