Beschrijving

Het “Libre” Open Biljarttoernooi Wervershoof.

Op woensdag 13, donderdag 14 en zaterdag 16 november wordt ‘s avonds het Open Biljarttoernooi Wervershoof gehouden! De voorrondes worden gespeeld op de woensdagavond en donderdagavond. De finale vindt op de zaterdag plaats.
Inschrijven kost €5,- per persoon. Van het inschrijfgeld worden prachtige prijzen gehaald welke verdeeld gaan worden onder alle kwartfinalisten.

Het toernooi:

Om het voor iedereen leuk en toegankelijk te houden wordt er gespeeld naar ieders moyenne. 
In de voorrondes wordt aan de hand van het behaalde puntentotaal bepaald wie er door gaat naar de finale op de zaterdagavond. 
We maken er een competitief, maar vooral een gezellig toernooi van! Iedereen is van harte welkom bij dit toernooi. Echter, vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Van de deelnemers vragen wij of zij graag zelf willen tellen en/ of schrijven.

Inschrijven kan bij de bar van de Schoof of via een email. Geef hier bij graag het volgende aan:

Naam:
Telefoonnummer:
Adres:
Emailadres:
Moyenne:
Voorkeur dag voorronde:
(Wij kunnen niet garanderen dat u deze dag ook speelt)

Graag tot dan! En tot die tijd, bent u iedere dinsdag- en donderdagmiddag van harte welkom om te oefenen bij de soos in de Schoof.

 

De organisatie houdt zich het recht voor om bij een te grote afwijking van het moyenne van een speler, deze voor de kwartfinales aan te passen.