Beschrijving

Vanuit de Schoof organiseren we in de meivakantie weer de gekste activiteiten! Deze vakantie gaan we lekker genieten tijdens de beautyochtend, naam bordjes maken of zelfs naar Slagharen of Sprookjeswonderland. Aanmelden kan t/m 25 april, vol is vol!

 

Maandag 30 april            Beautyochtend

Kosten: €3,50 p.p.

Tijd 10:00 – 12:00

Lijkt het jou ook leuk om op de maandagochtend in de meivakantie helemaal tot rust te komen? Kom dan naar de Beautyochtend, een ochtend waarbinnen we lekker aan de slag gaan met gezichtsbehandelingen, nagellakken en harenvlechten. Kortom een heerlijke verwen ochtend, waarna we ook nog een mooie beautyfoto laten maken. Wil u zich aanmelden? Klik dan hier!

 

Maandag 30 april            Naambordjes maken

Kosten; 3,50 p.p.

Tijd: 14:00 – 16:00

Deze middag gaan we lekker creatief aan de slag door onze eigen naambordjes te ontwerpen. Dit kan met touw, door te schilderen of zelfs door te zagen, je kan hem helemaal zelf samenstellen zoals jij wilt! Ben jij deze creatieve klusser en wil je graag je eigen naam bordje maken? Geef je dan op! Wil u zich aanmelden? Klik dan hier!

 

Dinsdag 1 mei                 Sprookjeswonderland

Kosten €10,- p.p.

Tijd: 09:30 – 15:00

De Schoof organiseert een mooie betoverende middag in Enkhuizen bij Sprookjeswonderland!!!

Zou het jou ook zo leuk lijken om een andere wereld te zien op het gebied van Tovenaars, Prins(essen) en nog een heleboel fantasie, meld je dan zo snel mogelijk aan. Deze onvergetelijke dag is bedoeld voor kinderen t/m 6 jaar. Wil u zich aanmelden? Klik dan hier!

 

Woensdag 2 mei               Taarten versieren              

Kosten €5,- p.p.

Tijd: 09:30 – 12:00

09.30-12.00 uur. Voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar.

We gaan deze ochtend lekker bakken! Kan je al bakken en wil je dat laten zien en proeven? Of kan je het misschien nog niet maar wil je het leren? Dan is dit echt iets voor jou! Deze ochtend zullen wij taarten bakken en het op een creatieve manier versieren. Wil u zich aanmelden? Klik dan hier!

 

Woensdag 2 mei              Monstermiddag

Kosten: €3,50 p.p.

Tijd: 14:00 – 16:00

We gaan deze middag lekker creatief aan de slag. Plak, knip en brei een prachtige monster in elkaar! Deze dag bestaat uit verschillende creatieve monsteractiviteiten. Heb je creatieve ideeën en vind je het leuk om te knutselen, wacht dan niet en geef je op! Wil u zich aanmelden? Klik dan hier!

 

Donderdag         Slagharen

Kosten: €22,50 p.p.

Tijd:08:00 – 17:30

We gaan vandaag naar Attractiepark Slagharen waar we in de wereld van het Wilde Westen stappen. Er zijn wel meer dan 30 spannende attracties en shows waar we met ze allen een onvergetelijk Wild West avontuur gaan beleven. Ze hebben zelfs de achtbaan Gold Rush waar je in drie lanceringen wel 95 km per uur gaat! Wil u zich aanmelden? Klik dan hier!

 

Vrijdag 4 mei                    Sumo worstelen

Kosten: €5,- p.p.

Tijd: 10:00 – 12:00

In wie van jullie schuilt er stiekem een heuse Sumo-Kampioen? In de Schoof staat er een ring klaar voor een flink potje Sumo-worstelen. We wurmen onszelf dan in een gigantisch dik pak zodat we onszelf als echte Sumo-worstelaars voelen. Tijdens deze ochtend is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Degene die de meeste punten heeft verzameld krijgt een mooie prijs, voor de verliezers hebben we natuurlijk ook een kleinigheidje. Wil u zich aanmelden? Klik dan hier!

 

 

Bij alle bovenstaande activiteiten is opgeven noodzakelijk. De activiteiten gaan namelijk alleen door bij voldoende aanmeldingen. Voor meer informatie over de verschillende activiteiten kunt u klikken op de activiteiten. Daarnaast zijn wij door de weeks telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0228-581876 of u kunt mailen naar info@deschoof.net.

Klik voor meer informatie