Tijd

Start:
Eind:

Beschrijving

Walibi, Linnaeushof of je voeten laten masseren? Dat kan in de Meivakantie!

Het is net vakantie geweest maar de nieuwe activiteiten voor in de meivakantie staan alweer op het programma bij de Schoof. Door dat Koningsdag precies midden in deze vakantie valt hebben we van 24 t/m 26 april drie fantastische activiteiten op het programma staan. 

Maandag 24 april Walibi Holland #Hardgaan

#Hardgaan dat doe je in Walibi Holland! Dé plek voor de echte diehards. In Walibi is er ontzettend veel te doen van over de kop in de Lost Gravity of zo snel mogelijk naar beneden in de Goliath. Natuurlijk bij mooi weer is er ook verkoeling zoals de Slash Battle! We zullen vandaag om 08:30 vertrekken en pas om 17:00 weer thuis zijn, we kunnen ons zeker super lang vermaken in Walibi Holland. Het kost € 32,50 per persoon en is voor zowel basisschool kinderen als voor tieners. 

Dinsdag 25 april Linnaeushof de grootste speeltuin van Europa

Wil jij spelen in de grootste speeltuin van Europa? Nou dat kan! In Linnaeushof vind je wel meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen, van klimmen tot kleuteren, van trappen tot glijden alles is mogelijk. We vertrekken ’s ochtends om 9:00 en zullen rond de klok van 17:00 weer thuis zijn! Een hele dag plezier! Het kost € 17,50 per persoon. 

Woensdag 26 april Klimmen en het Blote voetenpad

Vandaag blijven we wat dichter bij huis, maar dat betekend natuurlijk niet dat we geen leuke dag zullen hebben. We beginnen de ochtend namelijk in het Streekbos waar we als Dare Devils aan touwen zullen zwaaien. Daarna zullen we met ze allen onze schoenen uit moeten doen want we gaan lekker onze blote voeten masseren. We zijn net zoals de andere activiteiten de hele dag weg, we gaan namelijk om 09:30 weg en we zullen rond de klok van 15:30 weer terug zijn. Het kost 15,- per persoon. 

Bij alle bovenstaande activiteiten is opgeven noodzakelijk, de activiteiten gaan namelijk alleen door bij voldoende aanmeldingen. Opgeven kan dus t/m 12 april. U kunt uw kind niet meer opgeven.

Launch Event