Beschrijving

Zingen vanuit Liefde

We zijn liefdevolle wezens. Sterker nog in de kern zijn we allemaal liefde. Soms is het moeilijk om dat te geloven en te voelen. Zingen helpt ons hierbij. Het raakt ons op plaatsen waar woorden geen vat hebben. Door de trilling gaat er energie stromen en ontstaat er verbinding, met jezelf en met de ander.

In deze workshop nodig ik je uit om te verzachten en te geloven dat je liefde bent. Te zingen met een liefdevolle blik naar binnen en naar buiten. Om jouw liefde te voelen, te laten stromen en te geven via zingen. Om ook het zingen van de ander liefdevol te ontvangen. Een mooie opmaat naar de Kerstdagen.

In de ochtend gaan we via ons lichaam, klank en stem op ontdekkingstocht naar binnen en nemen daarin alles mee wat we tegen komen. We doen oefeningen die je bewuster, liefdevoller en opener maken. Opener voor jezelf en voor de ander. In de middag gaan we onder begeleiding van een pianist zingen.  Dan kunnen we ervaren wat de kracht is van samen zingen. We maken ons eigen concert met een mix van improvisaties, kerstliederen, winter melodieën en circlesongs. De liedjes zijn snel te leren, dus voorbereiding is niet nodig. We zingen uitbundig, klein, gevoelig en ingetogen met tussendoor stilte. Net wat zich aandient.

Gaat het kriebelen? Wil jij meer liefde laten stromen? Wees welkom! Je zult zeker bewuster, lichter en liefdevoller naar huis gaan. De workshop wordt gegeven door Wendy Kamminga, zangeres, stembevrijder en zangdocent. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

 

Informatie en aanmelden

Datum:                 15 december

Dag en tijd:       zaterdag, 10.00-16.00

Locatie:               Cultureel Centrum De Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof

Kosten:               € 95,- (inclusief water, koffie, thee en lunch)

Aanmelden:      Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar wendykamminga@gmail.com

Informatie:        Neem contact met me op via 06-425 37 633 of kijk op Facebook: JouwEigenWijs

Launch Event