Beschrijving

Zangles in De Schoof!

 

Vanaf nu is het ook mogelijk om zangles te krijgen in de Schoof. Wij doen dit in samenwerking met Wendy Kamminga, meer over haar en haar manier van werken kun je hier onder lezen.

 

 

Hallo! Mijn naam is Wendy Kamminga en ik ondersteun je graag bij jouw wens om te leren zingen. Ik ga uit van jouw stem en jouw klank want niemand kan zingen zoals jij. Jij bent daarom altijd het startpunt van de les. Wat wil jij zingen? Waar wil jij aan werken? 

Ik ondersteun je met tips en aanwijzingen. Soms kan een kleine aanpassing al een groots effect hebben. En elke keer kan weer anders zijn. Steeds opnieuw kijk ik naar wat jij nodig hebt, dus geen les is hetzelfde. 

Over mij Als zangeres weet ik hoe heerlijk het is om je gevoel onder woorden te brengen. Om je te kunnen uiten. Zingen heeft mij geholpen mijn hart te volgen. Ik leg al mijn passie en focus in zingen, lesgeven en dirigeren. 

Ik geef privé- en groepszanglessen aan jongeren in de leeftijd van 6 tot 20 jaar bij NKT theaterschool in Purmerend en Minh-Zone in Hoorn. Voor basisschool De Koet in Midwoud verzorg ik voor het 3e jaar de vocal coaching bij de eindmusical.

Vanuit mijn eigen bedrijf Jouw EigenWijs geef ik privélessen en workshops voor volwassen, kinderen en koren. Daarnaast was ik tot voorkort dirigent van mijn eigen kinderkoor De Wezensterren in Midwoud. Volgend jaar wil ik met kinderen uit Midwoud en omgeving een musical gaan maken.

Zelf sta ik ook graag op het podium. Dit jaar heb ik als soliste gezongen tijdens het winterconcert  van muziekvereniging OKK uit Oostwoud.  Vorig jaar was ik solist bij de jubileumvoorstelling van het koor Four Winds uit Oostwoud. Tot en met 2017 heb ik met veel plezier solo en ensemble rollen gespeeld bij Musical Wognum.

Ik heb jarenlang zangles gevolgd bij Betty Borstlap, waar ik een klassieke basis heb aangeleerd. Daarnaast ben ik ben opgeleid tot stembevrijder. Stembevrijding gaat er onder andere over hoe je je lichaam en focus kunt inzetten bij het zingen en een voller geluid en kracht kunt ontwikkelen. Op dit moment volg ik pianoles en verdiep ik me in Complete Vocal Technique (CVT).

 

Meer informatie via info@deschoof.net of bel even naar 0228-581876.

 

Tarieven zangles

Soort les

Prijzen p.p. tot 21 jaar
(geen BTW vereist)

Prijzen p.p. > 21 jaar
(incl. BTW)

 

30 min   45 min     60 min

30 min   45 min     60 min

Privéles         

€ 20            € 30         € 40

€ 25            € 40         € 50

Duoles

                    € 20         € 25

                    € 25         € 30

Groepsles (3-4 personen)

                                     € 15

                                     € 20